Onze partners

Onbezorgd ouder worden in een omgeving die van alle gemakken is voorzien. Waarin je zelfstandig woont maar niet alleen. Zonder of mét professionele zorg. Dat is het idee achter Reginahof, de voormalige basisschool ‘Maria Regina’ in Steenbergen. De leslokalen hebben plaats gemaakt voor 24 levensloopbestendige huurstudio’s en een gezamenlijke woonruimte per woonlaag. Natuurlijk voorzien van een lift.

Reginahof is een initiatief van de investeerder René & Silvia Heijnen en Pierre Gorissen, Gemeente Steenbergen en TWB Thuiszorg met Aandacht. Met de totstandkoming van Reginahof hebben we intensief samengewerkt met partijen met uitgebreide expertise in de woonmarkt. Wij zijn er daarom trots op dat wij Reginahof kunnen verbinden met onze partners. Zonder hen was dit niet gelukt.

NOVA OFFICE

Novo office Wij zijn drie zussen die in februari 2012 gestart zijn met NOVA Flexibel Verhuur. NOVA Plug& Play Office staat voor het verhuren van kantoorruimtes en NOVA Self Storage staat voor de verhuur van opslagruimtes.

Gemeente Steenbergen

Steenbergen logo zonder De gemeente Steenbergen is heel enthousiast over Reginahof. Lees hier een quote van Wethouder Cor van Geel

TWB Thuiszorg met Aandacht

TWB full colour vrijstaand TWB Thuiszorg met Aandacht ziet Reginahof als invulling van haar maatschappelijke plicht