De omgeving

Kijk binnen bij Reginahof
Bij Reginahof voelt u zich thuis nog voordat u er woont. Ervaar de gezellige sfeer en de veilige omgeving. Neem contact op en neem een kijkje! Uw contactpersoon is Kitty Tielen. U belt haar via (06) 13 91 89 40.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Reginahof is een veilige comfortabele woonomgeving met een verhard binnenterrein. Reginahof is zeer centraal gelegen op een unieke locatie nabij het centrum. Vanuit Reginahof  heeft u een schitterend uitzicht. U kijkt uit over de voormalige stadswal van Steenbergen. Reginahof biedt u 24 woonstudio’s met een gezamenlijke woonruimte per woonlaag.

Het idee
Onbezorgd ouder worden in een omgeving die van alle gemakken is voorzien. Waarin je zelfstandig woont maar niet alleen. Zonder of mét professionele zorg. Dat is het idee achter Reginahof, de voormalige basisschool ‘Maria Regina’ in Steenbergen.
Reginahof voldoet precies aan de nieuwe WMO, waarin iedereen wordt opgeroepen tot participatie. Mensen wonen er samen en maken gebruik van elkaars kwaliteiten en capaciteiten.

Bouwvorm

Soort object Appartementencomplex
Bouwjaar 1998
Renovatie 2016
Bouwvorm Bestaande bouw

Algemeen

Aantal appartementen 24
Aantal woonlagen 2
Tuin 42 m²
Parkeergelegenheid Parkeerplaats
Bijzonderheden Toegankelijk voor ouderen, toegankelijk voor gehandicapten.

U regelt de verhuisdozen, wij de rest
U wilt komen wonen in Reginahof? Dan zit u niet te wachten op administratieve rompslomp. Wij nemen u alle zorgen uit handen. Van de Wmo-aanvraag tot het huurcontract. Bel daarvoor uw contactpersoon Kitty Tielen op (06) 13 91 89 40.